|
|
|
כל מה שרצית לדעת על העסקים ולא היה לך את מי לשאול... בדיוק בשביל זה הבאנו צוות יועצים, מומחים בתחומם, שישמחו לענות על כל שאלה שלך!
הצטרף בתור מומחה »
 |
שני מרק
2007-09-22 21:51:47
|
|
שלום רב וגמר חתימה טובה
אני פותחת עסק להפקת אירועים רציתי לדעת מה צריך לעשות ואיפה להירשם במס הכנסה ומע"מ
|
| | תשובות המומחים של הוםביז: |
 |
עדנה אגמי
17.10.2007 09:09 |
| עורך דין אזרחי-מסחרי |
| ענה על 49 שאלות |
|
|
שני נכבדה,
קודם כל בהצלחה בעסק החדש. ראשית, עליך לגשת ללשכת מס ערך מוסף באזור מגורייך ולפתוח תיק במע"מ. עם קבלת האישור תוכלי להנפיק פנקסי חשבונות וקבלות. לאחר מכן עליך לגשת ללשכת מס הכנסה ולמשרדי הביטוח הלאומי ולפתוח תיק עצמאי בכל אחת מהרשויות. אני הייתי ממליצה לך לפנות לרו"ח על מנת שינהל עבורך את הנהלת החשבונות מדי חודש (העלות בתחילת הדרך אינה גבוהה וההשקעה כדאית). רו"ח עושה עבורך את כל העבודה כולל הריצות לרשויות.
בהצלחה ובברכה,
עדנה אגמי, עו"ד
נייד: 050-7428500
דוא"ל: edna-agamylaw@bezeqint.net
|
 |
חן שטיין
23.09.2007 13:02 |
| עורך דין אזרחי-מסחרי |
| ענה על 50 שאלות |
|
|
מתוך הנחה כי כוונתך לנהל את העסק תחת חברה בע"מ, הרי שעלייך לפתוח ראשית את החברה (תוכלי לעשות זאת באמצעותי תוך יום עסקים אחד), אח"כ במקום להתרוצץ בין המשרדים השונים בעצמך (מס הכנסה, מע"מ, וכו'), תוכלי לפנות לרו"ח אשר יפתח עבורך את כל התיקים ברשויות המס. אם תחפצי, אוכל גם להפנות אותך לרו"ח שיוכל לסייע לך בתהליך זה.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
www.hamishpat.co.il
3050957-054
הערה: אין האמור בתשובה זו חף מטעויות קולמוס או טעויות אחרות, כמו כן, האמור אינו מהווה ייעוץ משפטי ועל מנת לקבל עזרה מקצועית מלאה יש לפנות לטיפול פרטני.
|
 |
עדי פלאוט
24.09.2007 10:40 |
| יועץ עסקי פרטי |
| ענה על 449 שאלות |
|
|
שני שלום,
מה צריך לעשות??? האיזה הביט. אם את מתכוונת לנושאים המנהליתים - גשי לסניף המעמ הקרוב לביתך ושם תקבלי את כל התשובות. אופציה אחרת היא לשאול רו"ח.
אם את מתכוונת לעומת זאת כיצד לנהל את העסק ולקדמו. זה כבר עניין אחר.
כתבי לי בדיוק מה חסר לך.
עדי
|
 | |
|