צור קשר

 

 
 

 

אליהו ארנד - בעלים ומנהל הוםביז!

אליהו ארנד יועץ עסקי להכפלת רווחיות העסק והבעלים של אתר הוםביז

מנחה ויוצר התכנית:

"הנחיית בעלי עסקים להרוויח 12,000₪ נוספים ויותר בכל חודש, ב-100% אחריות!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
כל מה שרצית לדעת על העסקים ולא היה לך את מי לשאול...
בדיוק בשביל זה הבאנו צוות יועצים, מומחים בתחומם, שישמחו לענות על כל שאלה שלך!
הצטרף בתור מומחה »

שאלות למומחים » יעוץ עסקי


    יחזקאל
    2008-10-21 21:13:23
    שלום
    אני בשלבי הקמת עסק גן אירועים
    רציתי לדעת איך מתמחרים את עלות התפריט ועלויות קבועות ומשתנות בעלות מחיר מנה
    תשובות המומחים של הוםביז:
    משה בנימין 22.10.2008 09:34
    יעוץ ואימון עסקי ופרטי
    ענה על 142 שאלות
    יחזקאל,
    ברכות עבור החלטתך להקים עסק וברכה נוספת עבור זהירותך הרבה ,שאלתך הינה למעשה שאלת מיליון ה-$
    כעת לעניין,עפ"י הבנתי:
    1.הגדר יעד של מספר ימי פעילות בחודש וכמובן אומדן מנות בהתאם,(נשמע הזוי אך זוההתחלה הנכונה)
    2.קח את כל העלויות הקבועות הישירות בלבד(שכ"ד,חשמל, ארנונה,משכורות קבועות וכו')
    3.קח גם עלויות משתנות כגון:תיקונים,פרסום וכו'
    4.כעת יש לנו כיוון מסויים של עלויות חודשיות קבועות,במידה ויש לנו יעד מנות בחודש אזי ניתן להעמיס עלות זו על המנה.
    5.שקול להוסיף (לאחר תקופת הרצה) גם עלות ההקמה של הפרויקט כחלק מהעלויות הקבועות.
    6.עלות משתנה הינה פונקציה ישירה של ביצוע/צריכה
    כלומר: פרודוקטים,כח אדם זמני וכו'.
    כללי:
    חשוב ומומלץ להציב יעד מנות/ארועים וממנו להמשיך הלאה.

    אשמח לעמוד לשרותך ולרשותך בכל עת לכל מידע נוסף.

    בהצלחה רבה
    משה
    נייד:054-4983500



    עפר לנדוי 21.10.2008 21:29
    ליווי בהקמת עסקים חדשים
    ענה על 52 שאלות
    יחזקאל שלום ,
    ראשית , ובמאמר מוסגר אני חייב לציין כי בתחום כה תחרותי כמו גני ארועים , התמחור שלך חייב לקחת בחשבון גם פרמטרים שווקיים כמו מיצוב רצוי של גן הארועים , קהלי יעד וכו..

    חישוב ההוצאות מתפלג בין מספר סוגי הוצאות החל מההוצאות הישירות הנדרשות לשם קניית חומרי הגלם
    והעסקת הצוות המתחלף לכל ארוע ועד להוצאות הקבועות של אחזקת המקום , כ"א קבוע וכיו"ב.

    מטבע הדברים , כככל שתגיע לתפוסה באחוזים גבוהים יותר וארועים בהיקפים גבוהים יותר , כך תקטן העמסת ההוצאה הקבועה על כל מנה.

    מטבע הדברים מדובר פה בתשובה כללית , ניתוח מדוייק אתה בהחלט יכול לערוך עם יועץ כלכלי הבקי בתחום

    בברכה
    עפר


    עדי פלאוט 23.10.2008 00:33
    יועץ עסקי פרטי
    ענה על 449 שאלות
    יחזקאל שלום,

    יש מספר משתנים הקשורים לתמחור המנה: (אתיחס לחלק מהם)

    1. עלות חומר הגלם (זה תלוי מה רוצלים להגיש ובאיזו רמה המרכיבים)

    2. תקורה לכל אורח. תקורה - הכוונה למחיר של תפעול המקום בתקופה מסויימת (למש חודש) מחולק לסך כל האורחים (הצפויים) באותה תקופה

    3. רווח רצוי

    4. מצב השוק בסביבה - מה מקובל בתמורה למה שאתה מציע ואם אתה רוצה להיות יותר , אותו דבר או פחות מהשוק (זה כבר עניין אסטרטגי)

    מקווה שעזרתי,

    בהצלחה,

    עדי

    www.expertinfo.co.il