צור קשר

 

 
מערכת הדיוור המובילה בישראל!
קבל במתנה אפשרות לדוור ל-500 נמענים לתקופת נסיון. לחץ על הקישור למעלה והרשם עכשיו. חינם!
סטטיסטיקת המודעה: 923 לחיצות
 

 

אליהו ארנד - בעלים ומנהל הוםביז!

אליהו ארנד יועץ עסקי להכפלת רווחיות העסק והבעלים של אתר הוםביז

מנחה ויוצר התכנית:

"הנחיית בעלי עסקים להרוויח 12,000₪ נוספים ויותר בכל חודש, ב-100% אחריות!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
כל מה שרצית לדעת על העסקים ולא היה לך את מי לשאול...
בדיוק בשביל זה הבאנו צוות יועצים, מומחים בתחומם, שישמחו לענות על כל שאלה שלך!
הצטרף בתור מומחה »

שאלות למומחים » הקמה וניהול עסקים


    שולמית כהן
    2011-12-27 16:19:49
    בס"ד
    שלום רב,
    אני מעוניינת למכור אוכל בריא במינימום עלויות כרגע,
    איך אני יכולה להתחיל?
    מה עלי לעשות?
    מה כדאי לי - לפתוח עסק רשמי או להמתין?
    תשובות המומחים של הוםביז:
    דניאל בן-יצחק, רו 27.12.2011 17:51
    רואה חשבון, פתיחת עסק,
    ענה על 9 שאלות
    בס"ד
    שלום גב' כהן,
    כל פעילות העולה לדרגת עסק מצריכה פתיחת תיקים עפ"י חוק. על מנת לצמצם עלויות הנה"ח ודיווח - את יכולה לפתוח עוסק פטור במע"מ וזאת במידה ואת עונה על התנאים של עוסק פטור.
    בברכה,
    דניאל בן-יצחק, רו"ח ויועץ לעסקים

    אסנת סדן 28.12.2011 12:36
    הנהלת חשבונות ממוחשבת
    ענה על 89 שאלות
    לשולמית שלום,

    מבחינת החוק - זה תהליך מאד מורכב:
    - את חייבת לייצר את האוכל במקום שמאושר על ידי משרד הבריאות (למיטב ידיעתי לא ניתן לקבל אישור כזה על בישול בבית).
    - מרגע שאת מקבלת כסף את צריכה לפתוח: תיק במע"מ, במס הכנסה ובביטוח לאומי.
    כאן יש הסבר על הנושא: http://www.caspit.biz/articles/מי%20פוחד%20מהנהלת%20חשבונות%20לעוסק%20פטור.pdf

    הרבה עוסקים בתחום מוכרים בשלב ראשון מהבית ללא אישורים ובצורה לא חוקית.

    בהצלחה,
    אסנת סדן
    כספית תוכנה בע"מ
    WWW.caspit.biz